saya tidak mahu pan@skan lagi keadaan

NAMA pemain skuad Sukan SEA Filipina, Justin Baas menjadi tul4r dalam media sosial bukan kerana dia berjaya membantu pasukannya menvmpaskan Malaysia 1-0 dalam aksi peringkat kumpulan tapi tindakannya selepas tamat perlawanan menjadi k3caman.

Baas mungkin tidak boleh meng4wal per4saan selepas Filipina berjaya mencatat kemenangan tipis dengan men3puk bahu pemain Malaysia dengan agak k4sar.

Tind4kannya menyebabkan kebanyakan anak buah Datuk Ong Kim Swee tidak berpuas hati dengan Baas sebelum masuk ke bilik persalinan.

“Saya sebenarnya seorang bekas pemain bola sepak dan ini menunjukkan pemain berkenaan (Baas) tidak mempunyai ad4b. Adakah seperti itu anda menunjukkan reaksi? Ia sangat kurang 4jar,” kata Rish Jennies di akaun Twitter miliknya.

Sementara itu, bekas pemain kebangsaan, Amri Yahyah mengakui s!tuas! berkenaan mungkin tidak sama dengan mereka berada di atas padang dan yang menonton.

“Bagi saya ia berkaitan dengan pers3psi, sebab kita tidak berada dalam keadaan berkenaan. “Mungkin pemain itu berasa terlalu tervja dan kita sebagai penyokong pula merasakan ia tidak sepatutnya berl4ku. Kalau saya sendiri berada di atas padang, saya tidak mahu pan@skan lagi keadaan,” kata Amri.

Video berdurasi satu minit itu jelas menunjukkan ketua pasukan, Adam Nor Azlin, Dominic Tan, Hadi Fayyadh Abdul Razak dan Danial Amier Norhisham tidak berpvas h@ti dengan t!ndakan Baas.

Leave a Reply

Your email address will not be published.