Safee Sali mengesahkan

KUALA LUMPUR: Peny3rang s3nsasi pasukan Petaling Jaya City FC (PJ City), Safee Sali mengesahkan beliau kekal dengan pasukan itu untuk saingan Liga Super musim depan di sebalik sp3kulasi mengenai r0mbakan besar-besaran pasukan itu.

Beliau turut membayangkan musim depan pasukan itu bakal menampilkan beberapa muka baharu yang lebih berpengalaman dalam Liga Super bagi memastikan sas4ran PJ City untuk menjadi antara lima pasukan terbaik liga tercapai.

“Siapa orangnya biarlah rahs!a, tapi apa yang dapat saya katakan musim depan kita (PJ City) akan ada nama-nama besar arena bola sepak negara.

“Mereka akan membantu mem4ntapkan lagi pasukan bagi menghadapi saingan pasukan-pasukan besar seperti Kedah, Johor DT dan Pahang,” katanya ketika ditemui pemberita selepas kejohanan Piala Belia Eat Right To Play Right (ERTPR) anjuran syarikat insvrans Zur!ch Malaysia di sini hari ini.

Safee yang juga bekas pemain kebangsaan dilantik sebagai duta program ERTPR yang mengg4lakkan pengambilan makanan bernutr!si dan amalan gaya hidup sihat dalam kalangan kanak-kanak. — BERNAMA