Pemain kebangsaan Tajikistan Dalam Radar

Beliau adalah pemain bola sepak, yang dilahirkan pada tahun 1991 di Dushanbe, Tajikistan. Beliau memulakan kerjayanya bermain pr0fesional di Energet!k Dushanbe. Pada tahun 2008, beliau menyertai Energet!k Dushanbe, pada tahun 2009, dia berpindah ke Istiqlol Dushanbe dan bermain untuk mereka sehingga 2012. Semasa beliau tinggal di sana, pasukan itu mem3nangi dua Liga Tajikistan , dan tiga Tajikistan Super Cups.

Pada Februari 2013 Nuriddin Davronov berpindah ke Serbia, di mana beliau menandatangani untuk Sloboda Užice. Debutnya pada 2 Mac 2013 dalam perlaw@nan men3ntang BSK Borča, berakhir dengan kem3nangan 1-0.

Beliau adalah sebahagian daripada pasukan pemuda kebangsaan Tajik pada Piala Dunia U-17 FIFA 2007 dan pada 2008 dia membuat debutnya untuk skuad senior. Pada tahun 2008, Tajikistan menjadi jvara dalam Piala AFC Ch@llenge.

kelab semasa beliau ialah Oman Club ura-ura pemain kebangsaan Tajikistan ini berada dalam radar pemain imp0rt kedah untuk mengisi kuota pemain imp0rt slot asia,pemain kebangsaan Tajikistan ini pakar dalam mengambil sepakan percuma,ini diperlukan untuk mencari gol ketika bola m@ti. penyokong-penyokong mengharapkan ura-ura ini jadi kenyataan kerana beliau dapat menganti tempat Mat don di bahagian tengah skuad kedah.