Mereka sudah mengejutkan harim@u yang sedang tidur

SIAPA pemain baharu Johor Darul Tazim (JDT) yang bakal diumumkan pada 20 Disember ini yang bakal membawa cab@ran saingan Liga Malaysia (Liga M) dan Liga Juara-Juara Asia (ACL) musim depan.

Persoalan itu timbul selepas pemilik JDT, Tunku Ismail Sultan Ibrahim menerusi kenyataaan di laman rasmi Johor Southern Tig3rs akan mengumumkan pemain baharu termasuk pengumuman infrastruktur, aset-aset, nilai komersial kelab dan pemegang saham yang baharu.

Tunku Ismail berkata, terdapat projek baharu yang sedang dirangka dan ia pasti men!mbulkan ketervjaan bagi memastikan juara Liga Super enam musim berturut-turut terus mentranformasi pembaharuan dalam pembangunan bola sepak JDT. Saya merancang pada musim 2020 adalah sekadar untuk berada dalam keadaan low profile. Ia adalah perkara yang paling svkar untuk saya harvngi. Kerana saya lupa kami adalah JDT.

Apabila kami melakukan sesuatu, kami akan lakukanya dengan hebat dan besar-besaran. Agak m@lang buat yang lain.Mereka sudah mengejvtkan harim@u yang sedang tidur. Sekarang harim@u sudah bangun, cergas dan lebih berm0tivasi. Sekarang saya akan mervbah dinamik permainan ini dengan lebih g@nas dan tiada b3las kas!han, kata Tunku Ismail dalam kenyataan itu.

sumber: peraktoday

Sebelum ini Tunku Ismail mengesahkan hanya dua atau tiga pemain baharu akan di bawa ke skuad Harim@u Selatan malah Baginda juga sudah membuat pengumuman tiada pemain dari skuad itu akan dilepaskan. Baginda juga meneg@skan kehadiran Liridon Krasniqi yang menjalani latihan bersama JDT baru-baru ini untuk membantu bekas pemain Kedah dan Melaka United (MU) menjalani proses pemvlihan dan belum ada apa-apa perancangan sama ada mengumumkan pemain itu beraksi bersama JDT.