Liridon Dan JDT – Lebih Daripada Sekadar Sebuah Kelab Bola Sepak

LIRIDON DAN JDT SALURKAN BANTUAN KEPADA MANGSA B3NCANA G3MPA BUMI DI ALBANIA – LEBIH DARIPADA SEKADAR SEBUAH KELAB BOLA SEPAK

Pemain tengah Kelab Bolasepak Johor Darul Ta’zim (JDT), Liridon Krasniqi mengambil inis!atif dengan menyalurkan bantuan kewangan – ditambah dengan bantuan dana dari Harimau Selatan – kepada m4ngsa b3ncana g3mpa bumi di Bubq, Albania.

JDT berbangga menjadi lebih daripada sekadar sebuah kelab bola sepak di mana kelab, barisan kejurulatihan, para pemain dan kakitangan membantu masyarakat ketika waktu yang diperlukan dan mengubah hidup mereka menjadi lebih baik.

sumber: JST / telegrafi

Liridon bersama pelakon Albania, Bes Kallaku serta seorang rakan karibnya telah melawat 30 buah keluarga yang terk3san ak!bat b3ncana g3mpa bumi baru-baru ini untuk memberi sumbangan wang dan keperluan-keperluan asas lain.

JDT sebelum ini telah menyalurkan bantuan kepada m4ngsa-m4ngsa banj!r di pelbagai tempat di Malaysia, melawat rumah anak-anak yatim dan juga menyumbang kesemua hasil kutipan tiket dari perlawanan amal JDT All-Stars Friendly pada bulan Jun kepada tiga organisasi amal – Yayasan Kanser Tunku Laksamana Johor, Persatuan Kebangsaan Kanser Malaysia dan Women’s Aid Organisation.